Opastetut kalastusretket

Tule yksin tai kokoa ryhmä ja tehkää kalaretki porukalla! Paketoidut kalareissut sisältävät itse kalastuksen lisäksi opastusta kalansaantiin ja luonnossa liikkumiseen sekä tietenkin maittavan ruokailun nuotion ääressä tai veneessä.

Sopii tai voidaan räätälöidä liikuntarajoitteisille.

Sopii tai voidaan räätälöidä perheille ja pienryhmille.

Sopii tai voidaan räätälöidä yritysryhmille.

Sopii tai voidaan räätälöidä vaativammalle harrastajalle.

Sopii tai voidaan räätälöidä erityisryhmille.

 

Helppo ja esteetön luontoretki / Valkeinen, Kuopio.
Luonto kuuluu kaikille!

Uusi kalastus- ja luontopalvelu erityisryhmille yleisimpien kaupunkiaktiviteettien tai päivätoiminnan rinnalle. Ohjattu retki järjestetään aivan Kuopion keskustassa olevalla Valkeisella, joka sijaitsee kauniin puistoalueen keskellä. Lammella on mahdollista harrastaa turvallisesti ongintaa, heittokalastusta ja pilkintää vuodenajan mukaan. Retken pituus on sovittavissa kahden ja viiden tunnin välille, joten tämä palvelu sopii hyvin kaupunkiaktiviteetiksi ryhmällenne sijainnin ja keston puolesta. Retkellä karttuu uusia luonto- ja erätaitoja sekä opitaan myös omasta itsestään kalastuksen yhteydessä.

Tämän luontoretken aikana pääsette kokeilemaan erilaisia kalastusmenetelmiä sosiaali- ja kalastusalan ammattilaisen kanssa. Puiston eläimet, äänet ja tuoksut luovat palvelusta moniaistillisen elämyksen. Tämä on ryhmällenne helposti toteutettava retki, joka tuo ikimuistoisia kokemuksia jokaiselle osallistujalle. Raitis ulkoilma ja luonto rauhoittavat mielen ja kehon, joten voimaannuttava retki on loistava vaihtoehto esimerkiksi keilailulle tai elokuvateatterille.

Tämä täysin esteetön palvelu soveltuu 1-4 henkilön ryhmille. Puistoalueen vieressä on parkkipaikat, joilta pääsee helposti siirtymään lammen äärelle.

Luonnosta nauttiminen kuuluu kaikille!

Kalastusmuodot:
• onginta (suutari, ruutana, kirjolohi, ahven, muut särkikalat)
• heittokalastus (kirjolohi, hauki, ahven)

Hinta: 2 tuntia alk. 199 e (sis. alv 24%), lisätunnit 50 e/h, lisähenkilöt 50 e/hlö

Ryhmäkoko: 1–4 henkilöä

Kysy myös muokattua reissua hintoineen.

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit kalastuksen aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, saadun saaliin. Oppaan ottamat valokuvat reissun aikana sisältyvät hintaan ja ne lähetetään asiakkaalle retken jälkeen.

Kalastamme kestävän kehityksen periaatteella ja otamme ruoaksi sopivat kalat ja vapautamme harvinaisemmat ja vahingoittumattomat kalat. Onkiminen ei vaadi kalastuslupaa. Heittokalastukseen vaaditaan valtion kalastonhoitomaksun suorittaminen (Kalaopas Finland voi hoitaa luvat puolestanne niin sovittaessa).

Suutarinonginta tai muu rantakalastus / Valkeinen, Kuopio.
Esteetön kohde!

Valkeinen on monipuolinen ja kaunis puistoalue ja kaupunkikalastuskohde Kuopion keskustassa, jossa on mahdollista kalastaa useita eri kalalajeja. Kalastamme valitsemiasi kalalajeja haluamallasi tavalla, laadukkailla ja herkillä kalastusvälineillä. Onginta kohdistetaan erityisesti eksoottiseen suutariin, joka on kauniine väreineen monen onkijan tavoittelema vahva taistelija. Suutarin onginnassa vaaditaan tavallisesta poikkeavat onkivälineet ja syötit, joiden käytössä Kalaopas Finland opastaa sinua.

Valkeisella voimme kalastaa myös heittokalastusvälineillä, joka on hiukan aktiivisempi kalastusmenetelmä. Heittokalastamalla tavoitellaan lammen petokaloja, kuten kirjolohia, haukia ja ahvenia. Päivän aikana liikumme lammen ympäri kalastaen ja maisemista sekä eväistä nauttien. Lammen kiertävä reitti on esteetön.

Tapaamme Valkeisella tai voin sovittaessa hakea teidät hakupaikasta. Pidämme tauon sopivassa hetkessä nauttien herkullisista eväsleivistä ja juotavasta. Kalastusretken ohessa voimme ihastella lammen ja puistoalueen elämää. Valkeisen puistoalueella esiintyy muun muassa oravia, jäniksiä ja sorsalintuja, joiden puuhia voimme tarkkailla kalastusretken yhteydessä.

Kuopion Valkeinen on täydellisen esteetön kalastus- ja luontokohde, joka soveltuu meille kaikille.

Kalastusmuodot:
• onginta (suutari, ruutana, kirjolohi, ahven, muut särkikalat
• heittokalastus (kirjolohi, hauki, ahven)

Hinta: alk. 249 e (sis. alv 24%), lisätunnit 50 e/h, lisähenkilöt 50 e/hlö

Ryhmän koko: 1–4 henkilöä

Kysy myös muokattua reissua hintoineen.

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit kalastuksen aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, kahvit ja retkieväät, saadun saaliin. Oppaan ottamat valokuvat reissun aikana sisältyvät hintaan ja ne lähetetään asiakkaalle retken jälkeen.

Kalastamme kestävän kehityksen periaatteella ja otamme ruoaksi sopivat kalat ja vapautamme harvinaisemmat ja vahingoittumattomat kalat. Onkiminen ei vaadi kalastuslupaa. Heittokalastukseen vaaditaan valtion kalastonhoitomaksun suorittaminen (Kalaopas Finland voi hoitaa luvat puolestanne niin sovittaessa).

Kalastusristeily / Syvänniemi (Kuopio)

Tervetuloa nauttimaan monipuolisesta kalastus- ja luontoretkestä kalaisalle sekä jylhälle Kuttajärvelle. Risteily tehdään esteettömällä Synne-järvilautalla, joka sijaitsee idyllisen Syvänniemen rannassa. Lauttaan mahtuu jopa kahdeksan asiakasta ja siitä on mahdollista kalastaa onkimalla, heittokalastamalla tai vetouistelemalla. Jokaiselle löytyy varmasti mieluinen kalastusmuoto! Kalastuksen ohella risteilyn aikana nautitaan lumoavan kauniista järviluonnosta, kuten jylhistä Lokki -kalliosaarista. Retken aikana on myös mahdollista rantautua Ukko-Lokki -saareen, jossa voimme nauttia nuotioruokailusta ja nokipannukahveista.

Syvänniemi Seikkailu tarjoaa meille käyttöömme tämän upean lautan ja lautan kippari kertoo pyydettäessä meille kalastuksen lomassa Syvänniemen mielenkiintoisesta historiasta ja sen alueista. Suosittelemme ruokailun ostamista lisäpalveluna, sillä eväät ja juomat kruunaavat koko retken. Tule kokemaan kokonaisvaltainen huippuretki ryhmäsi kanssa!

Kalastusmuodot: heitto- ja vetokalastus tai onginta järvilautalta (hauki, ahven, kuha)

Hinta: 4 tuntia 540 e (sis. alv 10%), lisätunnit 100e/h

Ryhmän koko: 1–8 henkilöä

Kalastusristeily soveltuu myös liikuntarajoitteisille asiakkaille.
Huom! Kalastusristeily ja lautta on esteetön, mutta Ukko-Lokki-saareen ei ole mahdollista rantautua pyörätuolilla.

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit kalastuksen aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, ruoaksi otettavan kalan käsittelyn. Oppaan ottamat valokuvat reissun aikana sisältyvät hintaan ja ne lähetetään asiakkaalle retken jälkeen.

Syvänniemi Seikkailun lisäpalvelut ryhmille ennakkotilauksella. Mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoitettava etukäteen.

  • Kahvi/tee/mehu, täytetty sämpylä ja makea kahvileipä 12€/hlö
  • Kahvi/tee/mehu ja makea kahvileipä lautalla 7€/hlö
  • Kahvi/tee/mehu ja täytetty sämpylä lautalla 8€/hlö
  • Makkara ja mehu 4 €/ hlö

Kalastamme kestävän kehityksen periaatteella ja otamme ruoaksi sopivat kalat. 18–64-vuotiailta heitto- ja vetokalastus edellyttää kalastonhoitomaksun maksamista (6 e/vrk, 15 e/vko, 45 e/vuosi). Voit ostaa ”kalastusluvan” itse (https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastonhoitomaksu) tai antaa asian minun hoidettavakseni. Alle 18-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta ei vaadita kalastonhoitomaksun maksamista. Myöskään onkiminen ja pilkkiminen ei vaadi kalastuslupaa.

Heitto- ja vetokalastus / Ahvenlampi, Riistavesi

Ahvenlampi on kalastoltaan monipuolinen kohde Riistavedellä. Lammessa on todella isoja ahvenia, suuria haukia sekä myös valtavia säyneitä. Tapaamme kohteessa tai sovittaessa kyyditsen teitä kalastusretken ajan. Liikumme soutuveneellä, nautimme retkieväistä veneessä tai maissa. Retken aikana nautimme luonnonrauhasta, linnunlaulusta ja onnistuneista kalastuskokemuksista.

Kalastusmuodot: heitto- ja vetokalastus soutuveneestä (hauki, ahven, säyne)

Hinta: 4 tuntia alkaen 369 e (sis. alv. 10 %), lisätunnit 50 e/h

Ryhmäkoko: 1–3 henkilöä

Kysy myös muokattua reissua hintoineen, suunnitellaan yhdessä sinun toiveidesi mukainen retki.

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit kalastuksen aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, kahvi/mehu + eväät veneessä, ruoaksi otettavan kalan käsittelyn (hauki, ahven, säyne).

Kalastamme kestävän kehityksen periaatteella ja otamme ruoaksi sopivat kalat. 18–64-vuotiailta heitto- ja vetokalastus edellyttää kalastonhoitomaksun maksamista (6 e/vrk, 15 e/vko, 45 e/vuosi). Voit ostaa ”kalastusluvan” itse (https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastonhoitomaksu) tai antaa asian minun hoidettavakseni. Alle 18-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta ei vaadita kalastonhoitomaksun maksamista. Myöskään onkiminen ja pilkkiminen ei vaadi kalastuslupaa.

Tunnelmallinen soutuvenekalastus / Useita kohteita

Tule nauttimaan moniaistillisista elämyksistä ja kauniista pohjoissavolaisesta järviluonnosta heittokalastuksen ja vetouistelun keinoin. Oletpa sitten kiinnostunut hauista, kuhista, ahvenista tai säyneistä, tämä kalastusretki sopii sinulle erinomaisesti. Voimme kalastaa toiveidesi mukaan jigillä, heittouistimilla tai vetouistelemalla. Saman retken aikana on mahdollista kokeilla kalastusta useammalla erilaisella kalastusmenetelmällä. Liikumme hiljalleen soutuveneellä ja valitsemme tilanteen mukaan parhaimman kalastusmenetelmän. Reagoimme olosuhteisiin sekä kalojen syöntihalukkuuteen, jonka perusteella päätetään kulloinkin käytettävä kalastusmenetelmä. Rauhallisesta ja tunnelmallisesta tahdista huolimatta kalastus tapahtuu erittäin laadukkailla välineillä ja kalustolla.

Kalastusmenetelmästä ja kohteesta riippumatta liikumme soutuveneellä ja nautimme luonnon äänistä ilman moottorin pärinää. Veden liplatuksen ääni, lintujen laulu ja lempeä tuulen henkäily tekevät tästä retkestä kalastuksen ohella erittäin tunnelmallisen kokonaisuuden. Nuotioruokailu nokipannukahveineen kruunaa kokonaisvaltaisen kalastusretken. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarkempi retkikohde ja retken sisältö.

Kalastusmuodot: heitto- ja vetokalastus (hauki, ahven, kuha, säyne)

Hinta: 4 tuntia: 349 e (sis. alv 24%), lisätunnit 50 e/h
Kysy myös tästä muokattua reissua hintoineen.

Ryhmäkoko: 1–3 henkilöä

Sopii henkilöille, jotka pystyvät istumaan soutuveneessä ja ottamaan muutaman askeleen tuettuna. Tämä retki soveltuu siis esimerkiksi rollaattorilla tai kyynärsauvoilla liikkuville henkilöille.

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit kalastuksen aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, nokipannukahvit ja nuotiomakkarat, saadun saaliin. Oppaan ottamat valokuvat reissun aikana sisältyvät hintaan ja ne lähetetään asiakkaalle retken jälkeen.

Ota mukaasi säänmukainen vaatetus.

Retkiä järjestetään avovesikauden aikana.

Kalastamme kestävän kehityksen periaatteella ja otamme ruoaksi sopivat kalat. Onkiminen ja pilkkiminen eivät vaadi kalastuslupaa.

Heittokalastus ja soutu-uistelu / Suur-Pettäinen, Riistavesi
+ laavu, nuotiopaikka 

Suur-Pettäinen on kaunis luonto- ja järvimaisemakohde Riistavedellä. Tapaamme Suur-Pettäisellä tai voin sovittaessa kyyditä teitä kalastusretken ajan. Kalastamme valintanne mukaisella tavalla, liikumme soutuveneellä, nautimme retkieväistä ja nuotiotunnelmasta retken puolivälissä. Retken aikana nautimme luonnonrauhasta, linnunlaulusta ja onnistuneista kalastuskokemuksista.

Kalastusmuodot: heitto- ja vetokalastus soutuveneestä (hauki, ahven, säyne) ja/tai

onginta soutuveneestä (ahven, särkikalat, hauki)

Hinta: 4 tuntia alkaen 369 e (sis. alv 10 %), lisätunnit 50 e/h

Ryhmän koko: 1–3 henkilöä

Kysy myös muokattua reissua hintoineen.

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit kalastuksen aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, nuotiotulet, nokipannukahvit / mehun, nuotiomakkaran, ruoaksi otettavan kalan käsittelyn (hauki, ahven, säyne).

Kalastamme kestävän kehityksen periaatteella ja otamme ruoaksi sopivat kalat. 18–64-vuotiailta heitto- ja vetokalastus edellyttää kalastonhoitomaksun maksamista (6 e/vrk, 15 e/vko, 45 e/vuosi). Voit ostaa ”kalastusluvan” itse (https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastonhoitomaksu) tai antaa asian minun hoidettavakseni. Alle 18-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta ei vaadita kalastonhoitomaksun maksamista. Myöskään onkiminen ja pilkkiminen ei vaadi kalastuslupaa.

Kuhanjigaus- ja soutu-uistelu / Leppävirta

Leppävirta on tunnettu hyvänä kuhapaikkana. Kalastamamme alue keskittyy ”virtaan”, 5–10 kilometrin matkalle, joten paikkoja riittää. Tapaamme Laivurintien satamassa tai sovittaessa kyyditsen Teidät hakupaikasta kohteeseen ja takaisin. Kalastamme valintanne mukaisella tavalla, liikumme soutuveneellä, nautimme retkieväistä veneessä tai maissa. Kauniit Leppävirran maisemat ja puhdas luonto tarjoavat oivat ja idylliset olosuhteet kuhankalastuskokemuksiin.

Kalastusmuodot: jigikalastus ja vetouistelu soutuveneestä 1–3 henkilöä (kuha, hauki, ahven)

Hinta: 4 tuntia: 349 e (sis. alv 10 % ja km-kulut), lisätunnit 50 e/h

Ryhmäkoko: 1–3 henkilöä

Kysy myös muokattua reissua hintoineen, suunnitellaan yhdessä sinun toiveidesi mukainen retki.

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit kalastuksen aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, kahvi/mehu + eväät veneessä, ruoaksi otettavan kalan käsittelyn.

Kalastamme kestävän kehityksen periaatteella ja otamme ruoaksi sopivat kalat. 18–64-vuotiailta heitto- ja vetokalastus edellyttää kalastonhoitomaksun maksamista (6 e/vrk, 15 e/vko, 45 e/vuosi). Voit ostaa ”kalastusluvan” itse (https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastonhoitomaksu) tai antaa asian minun hoidettavakseni. Alle 18-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta ei vaadita kalastonhoitomaksun maksamista. Myöskään onkiminen ja pilkkiminen ei vaadi kalastuslupaa.

Jigaus, heittokalastus, vetouistelu / Sorsavesi, Leppävirta
+ n
uotiopaikka

Sorsavesi on yksi Suomen puhtaimmista vesistöistä. Järven kivikkoisuus, syvyysvaihtelut ja veden kirkkaus luovat Sorsavedestä hienon kohteen esimerkiksi järvilohen ja -taimenen sekä suurhauen vetouisteluun ja suurahvenen jigaukseen. Tapaamme kotirannassani tai voin kyyditä teitä kalastusretken ajan. Kalastamme valintanne mukaisella tavalla, liikumme soutuveneellä, nautimme retkieväistä ja nuotiotunnelmasta retken puolivälissä Huovisaaressa. Retken aikana nautimme Sorsaveden kirkkaudesta, upeista maisemista, luonnonrauhasta ja onnistuneista kalastuskokemuksista.

Kalastusmuodot: jigi- ja muu heittokalastus sekä vetouistelu soutuveneestä (hauki, ahven, järvitaimen, järvilohi)

Hinta: 4 tuntia 329 e (sis. alv 10 % ja km-kulut), lisätunnit 50 e/h

Ryhmäkoko: 1–3 henkilöä

Kysy myös muokattua reissua hintoineen.

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit kalastuksen aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, nuotiotulet, nokipannukahvit / mehun, nuotiomakkaran, ruoaksi otettavan kalan käsittelyn (hauki, ahven, järvitaimen).

Kalastamme kestävän kehityksen periaatteella ja otamme ruoaksi sopivat kalat. 18–64-vuotiailta heitto- ja vetokalastus edellyttää kalastonhoitomaksun maksamista (6 e/vrk, 15 e/vko, 45 e/vuosi). Voit ostaa ”kalastusluvan” itse (https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastonhoitomaksu) tai antaa asian minun hoidettavakseni. Alle 18-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta ei vaadita kalastonhoitomaksun maksamista. Myöskään onkiminen ja pilkkiminen ei vaadi kalastuslupaa.

Kirjolohikalastus / Iso-Valkeinen, Kuopio
+ laavu, nuotiopaikka

Iso-Valkeinen on kirjolohikalastajan unelmakohde, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Kuopion pohjoispuolella. Kirjolohta voimme kalastaa rannalta tai veneestä. Huomioithan kohteen venevuokran, lupahinnat ja saaliskiintiöt (https://www.kuopio.fi/iso-valkeisen-urheilukalastus).

Kalastusmuodot: heitto- ja vetokalastus soutuveneestä (kirjolohi, siika)

Hinta: 4 tuntia 349 e (sis. alv 10 %), lisätunnit 50 e/h

Ryhmäkoko: 1–3 henkilöä

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit kalastuksen aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, nuotiotulet, nokipannukahvit / mehun, nuotiomakkaran, ruoaksi otettavan kalan käsittelyn (kirjolohi).

Kalastamme kestävän kehityksen periaatteella ja otamme ruoaksi sopivat kalat. 18–64-vuotiailta heitto- ja vetokalastus edellyttää kalastonhoitomaksun maksamista (6 e/vrk, 15 e/vko, 45 e/vuosi). Voit ostaa ”kalastusluvan” itse (https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastonhoitomaksu) tai antaa asian minun hoidettavakseni. Alle 18-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta ei vaadita kalastonhoitomaksun maksamista. Myöskään onkiminen ja pilkkiminen ei vaadi kalastuslupaa.

Pintaonginta, valitsemasi paikka, rantakalastus

Pintaonginta on helpoin tapa aloittaa kalastusharrastus ja myös helpoin keino saada vapavälinein kalansaalista. Onkiminen on hieno keino nauttia luonnosta ja rauhoittua paikoilleen. Samalla voi myös haastaa itsensä mittelemään nokkeluudesta kalojen kanssa. Onkimaan pystyy melkein mistä vain, ja siksi onkiminen onkin erinomainen menetelmä kalastaa.

Opastan sinut kokoamaan ja virittämään onkivälineet sekä paljastan paljon onkimisen niksejä. Suunnittelemme yhdessä toiveidesi mukaan onkireissun sopivaan kohteeseen, tulen vaikka mökillesi kalastusoppaaksi. Ongimme laadukkailla ja herkillä välineillä. Ota yhteyttä ja tartu onkeen!

Paikka: sovittavissa oleva paikka, vaikka kotivesistösi, kesämökkirantasi tms.

Kalastusmuoto: onginta

Hinta: alkaen 249 e +km-kulut (sis. alv 24 %), lisätunnit 50 e/h 

Ryhmän koko: 1–5 henkilöä onkipaikasta riippuen

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit onginnan aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, ruoaksi otettavan kalan käsittelyn ja opetuksen.

Kysy lisää, niin suunnitellaan yhdessä tarkemmin!

Onkiminen ei vaadi kalastuslupaa (ellei sitä erikseen jossain kohteessa vaadita). 

Ahvenpilkinnän perusteet

Kiehtova ahvenpilkintäretki / useita kohteita

Haluatko oppia etsimään ja löytämään ahvenparvet talvella? Entä haluatko oppia tehokkaan pilkkitekniikan ja -taktiikan? Tässä on siihen oivallinen paketti, joka on mahdollista toteuttaa useissa kohteissa Pohjois-Savon alueella. Yksilöllisen opastuksen avulla pääsette tutustumaan ahvenpilkinnän saloihin. Kerron myös parhaat vinkit kalojen löytämiseen ja pyytämiseen. Pilkkiessä on mahdollista käyttää apuna kaikuluotainta, joka paljastaa mm. kalojen oleskelusyvyydet ja liikkeet. Tapaamme kohteessa tai sovittaessa kyyditsen teitä kalastusreissun ajan. Pilkimme, keitämme nokipannukahvit ja paistamme makkarat nuotiolla ja nautimme kauniista suomalaisesta talviluonnosta sekä raikkaasta ulkoilmasta. Joissakin kohteissa on myös mahdollisuus hauen täkykoukkukalastukseen pilkinnän ohella.

Tämä retki on yhdistettävissä talviverkkokalastuspakettiin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen kalastusretki.

Kalastusmuodot: ahvenen pilkintä, (mahdollisesti hauen täkykoukkukalastus)

Hinta: 299 e (sis. alv 24%), lisätunnit 50 e/h, lisähenkilöt 50 e/hlö.

Kysy myös tästä muokattua reissua hintoineen.

Ryhmän koko: 1–4 henkilöä

Soveltuu henkilöille, jotka pystyvät itsenäisesti liikkumaan jäällä lyhyitä matkoja.

Kysy myös muokattua reissua hintoineen, suunnitellaan yhdessä sinun toiveidesi mukainen retki.

Sisältää: taitojen alkukartoituksen, alkuperehdytyksen, kalastustekniikan ja -taktiikan opettamisen, reaaliaikaisen neuvonnan ja vinkit kalastuksen aikana, kalastusvarusteiden ja -välineiden käytön, turvallisuusvarusteet, nokipannukahvit ja nuotiomakkarat, saadun saaliin. Oppaan ottamat valokuvat reissun aikana sisältyvät hintaan ja ne lähetetään asiakkaalle retken jälkeen.

Ota mukaasi säänmukainen vaatetus ja vedenkestävät sekä lämpimät kengät.

Retkiä järjestetään lähtökohtaisesti joulukuusta huhtikuuhun jäätilanteen mukaan.

Kalastamme kestävän kehityksen periaatteella ja otamme ruoaksi sopivat kalat. Pilkintä ei vaadi kalastonhoitomaksun maksamista.

Lahjakortti Kalaopas Finlandin palveluun

Loistava lahjaidea lapselle, nuorelle, aikuiselle, pariskunnalle tai koko perheelle mihin tahansa elämäntilanteeseen. Syntymäpäivä- tai joululahjaksi, valmistujaislahjaksi tai muun juhlapäivän kunniaksi.

Suunnittelemme palvelun tarkan sisällön yhdessä lahjakortin arvon mukaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä lahjakortin saajalle ikimuistoinen yllätys kalastuksen ja luonnon parissa! 

Varaa räätälöity retki tai valmispaketti!

Varaamisen aloittaminen käy kätevästi oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva kalastus- ja luontoelämys sekä sen ajankohta. Täytä lomake, niin otan sinuun yhteyttä pikimmiten.

Halutessasi voit kertoa ryhmäsi koon, erityistoiveet ja ajankohtatoivomuksen jo etukäteen kirjoittamalla viestin oheiseen tekstikenttään.

Voit myös soittaa:

045 644 8333
tai lähettää sähköpostia:
kalaopasfinland@gmail.com

Olen kiinnostunut

2 + 9 =