OPASTETUT KALASTUSRETKET

“Loistavaa opastusta kalastukseen, välineisiin, tekniikkaan ja kalalajeihin liittyen! Reissuilla Timon kanssa sain kolme uutta kalalajia, opin paljon uutta ja innostuin kalastuksesta lisää! Kalaretkilläni Timon kanssa olemme saaneet yli kilon ahvenen ja 1,5 kilon säyneitä!”

Valtteri Koivistoinen, Kuopio

Tarjoamme teille mahdollisuuden päästä kalastamaan kiireettömästi kauniille, rauhallisille pienille kalaisille vesistöille, mahdollisuuden päästä kalastamaan isoa ahventa ja säynettä, lukuisista ja isoista hauista puhumattakaan.

Kalastusreissuilla keskitytään pääasiassa kalastamiseen, mutta toki myös luonnonrauha, kauniit maisemat, luonnonäänet ja -tuoksut ovat osa rentouttavaa ja kiireetöntä kalastuskokemusta.

Kalaretkillä meillä on mahdollisuus tehdä nuotio ja nauttia elävistä liekeistä, nuotion hehkusta ja savuntuoksusta. Tulilla istuminen, nuotioeväät, makkaranpaisto ja nokipannukahvit kruunaavat reissun.

Mikäli kaipaatte räätälöityä, isomman ryhmän, täyden palvelun tai muuten juuri teidän tarpeisiin suunniteltua kalastusmatkaa, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse: kalaopas(at)kalaopas.fi tai 045 6448333.

Opas on opetus-, kasvatus- ja sosiaalialan ammattilainen. Kalaopas Finland on Green Care Finlandin palveluntuottaja ja jäsenyritys.

Lue varaus- ja maksuehdot täältä. 

Valmiit kalastusretket

Olemme koonneet allaolevat valmiit kalastusretkipaketit juuri Teille.

Mikäli haluatte spesiaaliretken, isomman ryhmän opastetun retken, lisätietoja tai haluatte varata matkan, ota yhteyttä 045 6448333 tai kalaopas(at)kalaopas.fi!

Pilkkiretket

 

 

Kansalliskalaamme ahvenia? Petomaisia haukia? Hauskoja särkikalojamme?  Mitä TE haluatte pilkkiä? Kalastuskohde ja kalalaji valitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Nuotio, kahvit ja makkara kuuluvat tunnelmalliseen pilkkiretkeen. Pilkintään ei tarvitse maksaa kalastuslupaa!

Kesto: 4 h (1-4 hlö)

Hinta normaalisti: alkaen 250e (sis. alv).

AVAISJAISVUODEN -30% HUIPPUETU PILKKIRETKIIN!!

alkaen 175 e (sis alv.).

Pyydä avajaisvuoden tarjous isommille ryhmille tai muutoin räätälöidylle pilkkiretkelle!

 Lue tarkempi kuvaus ja sisältö pilkkiretkistä täältä.*

Ota yhteyttä ja kysy lisää:  045 6448333 tai kalaopas(at)kalaopas.fi

 Venekalastus


Tulisia tärppejä ja hienoja kalanväsytyksiä? Petomaisia haukia, kauniita ja kovasti taistelevia isoja kultaisia säyneitä, komeita jopa yli kiloisia ahvenia, maistuvia kuhia! Kalastamme veneestä käsin sekä heitto- ja vetokalastamalla eri vieheillä, juuri toiveenne mukaan. Kohteesta riippuen mahdollisuus pitää evästauko nuotion äärellä. Ota yhteys ja kysy lisää!

Kesto: 4 h (1-3 hlö)

Hinta: alkaen 300 e (sis. alv)

ALEKOODILLA -20% AVAJAISVUONNA 2020 !!

Alkaen 240 e (sis. alv)

Pyydä avajaisvuoden tarjous räätälöidylle venekalastusretkelle!

Lue tarkempi kuvaus ja sisältö kalastusretkistä täältä.*

Ota yhteyttä ja kysy lisää:  045 6448333 tai kalaopas(at)kalaopas.fi

 

 

Rantaretkikalastus

Valitsemme sopivan vesistökohteen, kalastamme rannoilla kulkien tai laiturilta/rannalta, saamme rentouttavaa luontoliikuntaa ja ulkoilmaa, mahdollisuuksien mukaan nuotio (vähintään evästauot). Kalastamme heittokalastamalla tai onkien. Ahven, hauki, suutari, ruutana, säyne, kuha, särkikalat.

Kesto: 4 h

Hinta normaalisti: alkaen 250 e (sis. alv.).

ALEKOODILLA -20% AVAJAISVUONNA 2020 !!

Alkaen 200 e (sis. alv)

Pyydä avajaisvuoden tarjous isommille ryhmille tai muutoin räätälöidylle kalastusretkelle!

Lue tarkempi kuvaus ja sisältö rantakalastusretkistä täältä.*

Ota yhteyttä ja kysy lisää:  045 6448333 tai kalaopas(at)kalaopas.fi

 

 

Ota yhteyttä ja varaa

kalastusretki nyt!